Om Finansiering24

De to siste årene har over 50 000 privatpersoner oppdaget hvordan våre tjenester har gjort det gunstig å hente pristilbud på nett, uten at det koster eller forplikter. Finansiering24 eies av Leads AS, som siden 2011 har jobbet eksklusivt med webtjenester.

Hvordan fungerer tjenesten?
Fyll ut skjema og vi vil formidle din søknad til finansformidlings partnere som passer dine ønsker. Du står fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du mottar. Våre finansformidlings partner er Centum Finans AS. Våre finansformidlings partnere formidler refinansiering og forbrukslån. Du vil bli kontaktet med tilbud innen to virkedager, og da er det du som bestemmer veien videre. Det beste av alt? Tjenesten er helt gratis.

Sikkert og konfidensielt
Finansiering24 er et trygt valg for deg og finansielle samarbeidspartnere. Søknader til bankene sendes kryptert med markedsledende teknologi, Verisign fra Symantec, som sørger for at sikkerheten blir ivaretatt.

Hvordan tjener vi penger?
Vi får våre inntekter ved å videreformidle informasjonen du gir fra deg til de ulike finansielle samarbeidspartnere og selskapene vi har avtale med. Hvilken bank eller selskap du til slutt bestemmer deg for, eller om du velger noen i det hele tatt, påvirker ikke oss. Vi har derfor ingen interesse av å fremme noen bank eller selskap fremfor andre, og du kan være trygg på at tilbudene du får er både gode og representative. Vi ønsker å gjøre vårt nettsted enda bedre for deg som bruker. Til din informasjon benytter vi derfor cookies for å gjøre brukeropplevelsen bedre.


Renteeksempel

Kredittramme: kr 5 000 - 500 000

Nominell rente: 7,9% – 19,9% p.a.

Effektiv rente*: 15,3% p.a.

Etableringsomkostning: kr 290 – 1 090

Månedskostnad: kr 29

Papir/epost faktura kostnad: kr 49

Endringsomkostning: kr 490

Nedbetalingstid: 1-15 år


Nominell rente er avhengig av kredittbeløp og din økonomiske situasjon. Etableringsomkostning fastsettes utfra kredittbeløp.

* Beregningen baseres på kr 65 000 i benyttet kreditt, nedbetaling over 5 år, nominell rente 13% og etableringsomkostning kr 690 som gir en total kredittkostnad på kr 91 425.


Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) i deler av våre tjenester. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig. Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som "innstillinger", "sikkerhet" e.l. Om du slår av informasjonskapselfunksjonen, kan du likevel bruke Finansiering24


Registrering av epost og mobil-nummer på vår forside - Hva forplikter du deg til som bruker?

Ved å registrere epost og mobil-nummer samt klikke på knappen "sjekk mine muligheter", samtykker du til at vi kan ta kontakt via sms, email og telefon for å gi deg informasjon lånemuligheter. Dette via Leads AS, LeadsNordic AS eller våre finansielle samarbeidspartnere.

Ønsker du å avregistrere deg i vår database, kan dette gjøres når som helst.


Ansvar for vurdering av egen økonomi

Før du inngår en låneavtale, er det viktig at du vurderer din økonomiske situasjon nøye, og har oversikt over alle dine inntekter og utgifter, for å forsikre deg om at din økonomi kan bære låneopptaket. Du har selv et personlig ansvar for å gjøre en slik grundig vurdering av egen låneevne.


Har du spørsmål? Send oss en mail på info@finans24.org